Co se u nás aktuálně děje?

Sledujte aktuální novinky nejen v našich projektů, ale také z dění kolem nás. 


Ve spolupráci s Jihočeskou univerzitou jsme získali grant na projekt NESTOR +. Poskytovatelem grantu je Technologická agentura ČR (TA ČR). Cílem projektu je prostřednictvím navržené vzdělávací softwarové aplikace NESTOR+, audiovizuální tvorby a přímého vzdělávání zvýšit finanční, digitální, sociální a zdravotní gramotnost u vybrané populace 65 +.

12.12. se konalo další setkání Klubu česko-ukrajinského přátelství. Tentokrát byla hostem Jana Merunková v roli spisovatelky. Setkání se účastnila řada žen, které se programu klubu účastní pravidelně. Zavítali i noví účastníci.

Nový ročník interaktivní soutěže Rozpočti si to! je tu. Můžete se opět těšit na zajímavé vědomostní úkoly, proložené úkoly bonusovými a kreativními. Za jejich splnění získáte chechtáky, které váš tým mohou posunout do velkého finále v prostorách ČNB. Aktuální ročník probíhá od 13. 11. 2023 do 30. 4. 2024. Finále pro základní školy proběhne 31. 5....

Osmý ročník mezinárodní finančně vzdělávací kampaně Global Money Week (GMW) se blíží a přípravy na něj jsou v plném proudu. V roce 2024 se aktivity uskuteční v březnu. Hlavním datem bude týden od 18. do 24. 3. 2024, tentokráte s mottem "Chraň své peníze, chraň svou budoucnost".

Máme za sebou desátý ročník ocenění Bílá vrána, který z našeho pohledu nemohl být úspěšnější. Tento večer, který se konal 17. října v nádherných prostorách Rezidence primátora hlavního města Prahy, byl pro nás výjimečný nejen svým jubilejním výročím, ale především díky příběhům, které máme tu čest vám každý rok představovat.

Buďte součástí společenské změny